Web & Online

Online communicatie is een vak apart, dat wij tot in de puntjes beheersen. Wij weten hoe je tekst en beeld optimaal kunt inzetten op websites, social media, in e-magazines en nieuwsbrieven. Daarbij kiezen we voor originele invalshoeken en houden we rekening met SEO en andere wetten voor het web. En natuurlijk houden we de statistieken goed in de gaten, zodat we tijdig kunnen bijsturen als dat nodig is.

HAP Schievliet foto 2

Oppakken wat nodig is voor huisartsenpost

Toen in 2022 het coronastof was neergedaald en HAP Schievliet in wat rustiger vaarwater kwam, werd aan ons de vraag gesteld of we konden adviseren in en helpen met de (interne) communicatie.

De juiste boodschap overbrengen

ParkerenDelft is verantwoordelijk voor alles wat met parkeren in Delft te maken heeft. Hoe zorgt een bedrijf met zo’n brede doelgroep ervoor dat de juiste boodschap bij de klant terecht komt?

Maaien - AH Vrij

De verbinding tussen offline en online

AH Vrij werkt elke dag aan een betere leefomgeving voor ons allemaal, maar hoe verbinden we het werk dat zij buiten doen met de online wereld?

Ondernemersplatform Delft.business

Ondernemersplatform Delft.business

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren.

Online zichtbaarheid voor Padel

Online zichtbaarheid voor Padel

Hello Padel Academy schakelde ons in voor het creëren van content, het beheer van hun social mediakanalen en het optimaliseren van de online vindbaarheid.

Website voor GDS Keramiek

Nieuwe website voor GDS Keramiek

Kunnen jullie ons helpen met een nieuwe website die aansluit op de uitstraling van onze nieuwe showroom? Met als doel: showroombezoek genereren.