Ondernemersplatform Delft.business

De vraag

Waarom is er in Delft geen ondernemersmagazine? Dat was de vraag die we onszelf in 2016 stelden. Delft is rijk aan ondernemerschap, getuige ook het grote aantal netwerkclubs en ondernemersverenigingen (meer dan 80!), maar er was nergens een plek waar die ondernemersverhalen en -kennis bij elkaar kwamen. Met die vraag gingen we aan de slag.

Ons antwoord

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren. Naast een magazine, dat sinds 2017 vier keer per jaar gratis op de mat valt bij ruim 5.000 ondernemers in Delft en omgeving, is er een online platform en organiseren we ondernemers events. Iedere editie heeft een thema en wordt op een wisselende, verrassende locatie gelanceerd. Inmiddels zijn de lanceringen uitgegroeid tot goed bezochte, inspirerende bijeenkomsten waar ondernemers, zzp-ers en vertegenwoordigers van culture instellingen, gemeente en onderwijsinstellingen elkaar ontmoeten en elkaar verder helpen. Naast de reguliere uitgave zijn er regelmatig specials. Zo starten we in 2017 met een Rijswijk.special, die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige Rijswijk.business.

Leuk voor Delft

Jos de Mooij, voorzitter Stadsbreed (Ondernemersfonds Delft): “Naar mijn idee heeft Delft.business haar bestaansrecht bewezen. Met name door de combinatie van het magazine, het netwerk en de daaraan gekoppelde evenementen, kom je direct in contact met ondernemers en anderen die Delft een warm hart toedragen.”

Middel 1

Leuk voor Dot·

Dennis Wiegman: “Met Delft.business doen we precies waar we met Dot· voor staan en waar we blij van worden: lijntjes leggen en mensen aan elkaar verbinden door mooie, inspirerende verhalen op te halen en te vertellen.”

Andere klantverhalen

Nieuwsbrief voor Neobis

Strategie en huisstijl Neobis

Nadat Walter de aandelen van Neobis van West had overgenomen, klopte hij bij ons aan met de vraag: hoe kan ik Neobis een eigen gezicht geven?

Online leadgeneratie glazendouchedeuren.com

Online leadgeneratie Glazendouchedeuren

Aan ons werd gevraagd: kunnen jullie helpen glazendouchedeuren.com op de kaart te zetten én Glashandel Zantman onder de loep nemen?

Goedvindbare teksten voor CBBS

Goedvindbare teksten voor CBBS

CBBS draagt de basis voor de content aan (zij zijn tenslotte de experts!), wij maken er pakkende en goedvindbare teksten van.