Hier vind je inspiratie, nieuws en slimme tips. Kijk verder, want er is genoeg te ontdekken.

Cyber Security Event Delft 2023

Terugblik Cyber Security Event Delft

Wat een avond hebben we afgelopen dinsdag met elkaar beleefd. Een ervaringsdeskundige die zijn verhaal deelde, hackers live te werk zien, expertise en kennis die werd gedeeld en uiteraard na afloop ervaringen delen, een drankje drinken en je netwerk uitbreiden. Blader hier door de foto’s* om nogmaals de sfeer te proeven. Of bekijk de aftermovie…

Even voorstellen Ans Meiborg

Nieuwe medewerker: Ans Meiborg

Ons team is uitgebreid. Deze zomer startte Ans Meiborg als senior marketing- en communicatieadviseur. Zij stelt zich graag even aan je voor.

Blog Dennis Wiegman, geluk gehad

Geluk gehad

Toeval bestaat niet. Op het werk zijn we druk bezig met de organisatie van een event rondom cybersecurity en prompt wordt mijn laptop gestolen.

Hoe maak je je DNA zichtbaar - door Nannette Verschoor

Hoe maak je je DNA zichtbaar?

Om je als organisatie te onderscheiden, is het meer dan ooit van belang om je toegevoegde waarde duidelijk te maken aan de klant.

Kees van der Spek, cyberevent

Cyber Security Event Delft

Dot• organiseert op dinsdag 14 november het Cyber Security Event Delft. Dagvoorzitter Kees van der Spek neemt ons mee in de wereld van cybercrime. Bekijk hier het programma en meld je aan.

Zo zit dat AI, Demi Wiegman

Online sparringpartner en vraagbaak

Het gebruik van Artificial Intelligence (AI) in marketing en communicatie heeft, bij het juiste gebruik, best wat voordelen voor bedrijven.