Hier vind je inspiratie, nieuws en slimme tips. Kijk verder, want er is genoeg te ontdekken.

Magazines: online of offline?

Met een magazine geef je je organisatie een gezicht. Daarmee win je vertrouwen en vergroot je de loyaliteit van klanten en medewerkers. Maar kies je dan voor een papieren magazine of een online variant? Ans legt de voor- en nadelen aan je uit.

Nieuwe medewerker: Andrea Dronk

Begin dit jaar kwam Andrea Dronk bij ons in dienst als Contentmanager. Wie is Andrea en wat gaat ze bij Dot• doen? Dat lees je hier!

Cyber Security Event Delft 2023

Terugblik Cyber Security Event Delft

Wat een avond hebben we afgelopen dinsdag met elkaar beleefd. Een ervaringsdeskundige die zijn verhaal deelde, hackers live te werk zien, expertise en kennis die werd gedeeld en uiteraard na afloop ervaringen delen, een drankje drinken en je netwerk uitbreiden. Blader hier door de foto’s* om nogmaals de sfeer te proeven. Of bekijk de aftermovie…

Even voorstellen Ans Meiborg

Nieuwe medewerker: Ans Meiborg

Ons team is uitgebreid. Deze zomer startte Ans Meiborg als senior marketing- en communicatieadviseur. Zij stelt zich graag even aan je voor.

Blog Dennis Wiegman, geluk gehad

Geluk gehad

Toeval bestaat niet. Op het werk zijn we druk bezig met de organisatie van een event rondom cybersecurity en prompt wordt mijn laptop gestolen.

Hoe maak je je DNA zichtbaar - door Nannette Verschoor

Hoe maak je je DNA zichtbaar?

Om je als organisatie te onderscheiden, is het meer dan ooit van belang om je toegevoegde waarde duidelijk te maken aan de klant.