Online zichtbaarheid voor Padel

De vraag

Padellen is helemaal hot. Alex Luneman is eigenaar van o.a. Estate Padel Club in Rijswijk, Hello Padel Academy Holland en van Allround Padel Club in Den Hoorn. Hij kwam met de volgende vraag bij ons: ‘’Kunnen jullie ons ondersteunen bij het beheren van onze social mediakanalen en helpen bij het creëren van content?’’ Enige tijd later ontstond ook de vraag om de online vindbaarheid van Hello Padel Academy Holland te verbeteren.

Ons antwoord

Na het bepalen van het doel voor social media (Facebook en Instagram), konden we direct aan de slag met het bedenken van content voor berichten, filmpjes en het maken van Instagram Reels. Om de content zo actueel mogelijk te houden, gaan we elk kwartaal naar de club om nieuwe beelden en video’s te maken en de sfeer te proeven. Op deze manier leven we ons helemaal in en wordt de content echt eigen.

Om de online vindbaarheid te verbeteren, hebben we allereerst een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Op basis daarvan zijn de websiteteksten herschreven en is de menustructuur van de website aangepast. Op deze manier werken we toe naar de optimale online vindbaarheid van Hello Padel Academy Holland via Google.

Leuk voor Padel

Eigenaar Alex Luneman: “We krijgen regelmatig complimenten en reacties over de social media berichten. Maar nog belangrijker: het aantal volgers, likes en reacties is flink gestegen.”

Padel Amsterdam opening

Leuk voor Dot·

Hanna Beukers: “Tof om te zien dat de content aanslaat, het aantal bezoekers stijgt en de resultaten goed zijn. De communicatie met Alex verloopt soepel, dat maak de samenwerking extra leuk.

Andere klantverhalen

Verbinden in Delft-West

De City Deal Kennis Maken (CDKM) Delft, een consortium van ROC Mondriaan, Inholland, Haagse Hogeschool, TU Delft en de gemeente Delft, vloog ons in om een kennismakingsevent te organiseren in Delft-West. Daar wisten we wel raad mee.

Website voor GDS Keramiek

Nieuwe website voor GDS Keramiek

Kunnen jullie ons helpen met een nieuwe website die aansluit op de uitstraling van onze nieuwe showroom? Met als doel: showroombezoek genereren.

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk openden in 2020 het gloednieuwe Van der Valk Hotel Delft A4. Een nieuwe start waarbij aansluiting wordt gezocht bij ondernemers, onderwijs, overheid en de juiste mensen om hun business te laten draaien.