Online zichtbaarheid voor Padel

De vraag

Padellen is helemaal hot. Alex Luneman is eigenaar van o.a. Estate Padel Club in Rijswijk, Hello Padel Academy Holland en van Allround Padel Club in Den Hoorn. Hij kwam met de volgende vraag bij ons: ‘’Kunnen jullie ons ondersteunen bij het beheren van onze social mediakanalen en helpen bij het creëren van content?’’ Enige tijd later ontstond ook de vraag om de online vindbaarheid van Hello Padel Academy Holland te verbeteren.

Ons antwoord

Na het bepalen van het doel voor social media (Facebook en Instagram), konden we direct aan de slag met het bedenken van content voor berichten, filmpjes en het maken van Instagram Reels. Om de content zo actueel mogelijk te houden, gaan we elk kwartaal naar de club om nieuwe beelden en video’s te maken en de sfeer te proeven. Op deze manier leven we ons helemaal in en wordt de content echt eigen.

Om de online vindbaarheid te verbeteren, hebben we allereerst een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Op basis daarvan zijn de websiteteksten herschreven en is de menustructuur van de website aangepast. Op deze manier werken we toe naar de optimale online vindbaarheid van Hello Padel Academy Holland via Google.

Leuk voor Padel

Eigenaar Alex Luneman: “We krijgen regelmatig complimenten en reacties over de social media berichten. Maar nog belangrijker: het aantal volgers, likes en reacties is flink gestegen.”

Padel Amsterdam opening

Leuk voor Dot·

Hanna Beukers: “Tof om te zien dat de content aanslaat, het aantal bezoekers stijgt en de resultaten goed zijn. De communicatie met Alex verloopt soepel, dat maak de samenwerking extra leuk.

Andere klantverhalen

Samen sterk tegen cybercrime

Onlangs sloegen wij de handen ineen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) voor de organisatie van het Cyber Security Event Delft. De samenwerking leidde tot een geslaagd evenement met waardevolle connecties en inzichten voor beide partijen.

Werkwaardig nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief voor Werkwaardig

Bij het mvo-platform Werkwaardig vinden de aangesloten werkgevers inspiratie en kennis rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ondernemersplatform Delft.business

Ondernemersplatform Delft.business

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren.