Netwerk uitbreiden. Blijf verbonden met klanten en bedrijven.

De juiste mensen kennen – dat helpt je verder. Maar hoe vind je de juiste mensen? En hoe kom je vervolgens met ze in contact? De netwerkkaart die wij voor Delft en omgeving maakten, geeft inzicht in de meer dan 80 netwerken die in Delft actief zijn, maar hoe vind je hierin je weg? Met deze en andere netwerk gerelateerde vragen helpen we je graag op weg. Ons netwerk in Delft en de regio Haaglanden is inmiddels dusdanig groot dat het ons altijd lukt om je te matchen: als wij de match niet voor je kunnen vinden, dan is die er niet.

Dot• helpt je met het vinden van de juiste matches door: 

  • Je te koppelen aan voor jou relevante bedrijven en organisaties; 
  • Je te introduceren en mee te nemen in ons netwerk; 
  • Met je te sparren over voor jou interessante lijntjes.

Klantverhalen

Samen sterk tegen cybercrime

Onlangs sloegen wij de handen ineen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) voor de organisatie van het Cyber Security Event Delft. De samenwerking leidde tot een geslaagd evenement met waardevolle connecties en inzichten voor beide partijen.

Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

Bij Lightning VR speel je VR-Arcade spellen in vele soorten en maten. De spellen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld.

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk besluiten in 2020 om een nieuw Van der Valk hotel te openen onder de rook van Delft: het Van der Valk A4 Delft hotel.

Event ProGrotius om lijntjes te leggen met bedrijven

Lijntjes met bedrijven voor PrOGrotius

Praktijkschool PrOGrotius in Delft is voor haar leerlingen constant op zoek naar samenwerking met het bedrijfsleven.