Netwerk uitbreiden. Blijf verbonden met klanten en bedrijven.

De juiste mensen kennen – dat helpt je verder. Maar hoe vind je de juiste mensen? En hoe kom je vervolgens met ze in contact? De netwerkkaart die wij voor Delft en omgeving maakten, geeft inzicht in de meer dan 80 netwerken die in Delft actief zijn, maar hoe vind je hierin je weg? Met deze en andere netwerk gerelateerde vragen helpen we je graag op weg. Ons netwerk in Delft en de regio Haaglanden is inmiddels dusdanig groot dat het ons altijd lukt om je te matchen: als wij de match niet voor je kunnen vinden, dan is die er niet.

Dot• helpt je met het vinden van de juiste matches door: 

  • Je te koppelen aan voor jou relevante bedrijven en organisaties; 
  • Je te introduceren en mee te nemen in ons netwerk; 
  • Met je te sparren over voor jou interessante lijntjes.

Klantverhalen

Verbinding in Delft-West

We zijn gestart met alle wensen voor het ‘Kennis Maken met Delft-West’ op papier te zetten en hier de juiste mensen aan te koppelen, met het idee zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale partijen en instellingen. Al snel vonden we een geschikte locatie: een winkelpand midden in de wijk. Lokale onderwijsinstellingen verzorgden de catering; van koffie tot een uitgebreide broodjeslunch.

Commerciële impuls voor de wijkkranten

‘Kunnen jullie ons helpen met een commerciële impuls voor de wijkkranten in Buitenhof, Tanthof en Voorhof?’ Dit was de vraag van bewonersstichting de Rode Feniks. Tijd om te doen waar we goed in zijn; lijntjes leggen!

Samen sterk tegen cybercrime

Samen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) organiseerden we het Cyber Security Event Delft. Dit leidde tot een inhoudelijk programma over de gevolgen van een cyberaanval en hoe je je er tegen kan wapenen. Een geslaagde samenwerking.

Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

Bij Lightning VR speel je VR-Arcade spellen in vele soorten en maten. Het bedrijf is nieuw in Delft en zoekt aansluiting bij het (ondernemers)netwerk in de stad.

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk openden in 2020 het gloednieuwe Van der Valk Hotel Delft A4. Een nieuwe start waarbij aansluiting wordt gezocht bij ondernemers, onderwijs, overheid en de juiste mensen om hun business te laten draaien.

Event ProGrotius om lijntjes te leggen met bedrijven

Lijntjes met bedrijven voor PrOGrotius

Praktijkschool PrOGrotius in Delft is voor haar leerlingen constant op zoek naar samenwerking met het bedrijfsleven.