Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

De vraag

Bij Lightning VR speel je VR-Arcade spellen in vele soorten en maten. De spellen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld. Op verschillende locaties in Nederland beleef je zo een ultieme VR-game ervaring. Leuk voor een feestje maar ook heel geschikt als bedrijfs- of teamuitje. “Kunnen jullie ons helpen om lijntjes te leggen met Delftse bedrijven?”, dat was de vraag van Sander Bos, een van de oprichters en directeur van Lightning VR. Het bedrijf had zich net in Delft gevestigd en wilde een netwerk opbouwen.

Ons antwoord

We maakten bespraken welke bedrijven goed bij het aanbod van Lightning VR passen en maakten een plan met verschillende acties. Zo organiseerden we een backstage tour voor Delftse ondernemers en nodigden hiervoor gericht bedrijven uit ons netwerk uit. Resultaat: een mooie middag met zo’n 40 enthousiaste ondernemers die zelf het spel konden ervaren. Ook koppelden we Lightning VR aan een aantal individuele bedrijven, waaronder een supermarktondernemer. Dat leverde een mooie spaaractie op.

Leuk voor Lightning VR

Sander Bos: “Het is fijn dat we gebruik konden maken van de kennis en het enorme netwerk van Dot• Daardoor hebben we snel de juiste mensen gesproken en contacten kunnen leggen.”

Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

Leuk voor Dot•

Dennis Wiegman: “Lekker om zo onze kennis te delen en samen te sparren over welke stappen we kunnen zetten. Zoals de koppeling met de supermarktondernemer – dat was echt het resultaat van samen puzzelen.”

Andere klantverhalen

Verbinding in Delft-West

We zijn gestart met alle wensen voor het ‘Kennis Maken met Delft-West' op papier te zetten en hier de juiste mensen aan te koppelen, met het idee zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale partijen en instellingen. Al snel vonden we een geschikte locatie: een winkelpand midden in de wijk. Lokale onderwijsinstellingen verzorgden de catering;...

Vreugdenhil nieuwsbrief

Online communicatie voor Vreugdenhil

Grote kans dat je de herkenbare bergingsauto’s van Vreugdenhil weleens bent tegengekomen. Maar wat doet het bedrijf nu precies? Wij hielpen de dienstverlening onder de aandacht te brengen.

Delftse bedrijven netwerken tijdens de Starters Meetup

Starters Meetup

Delft.business lanceerde de Delftse netwerkkaart, waarop alle netwerken in de stad en de regio letterlijk in kaart zijn gebracht. Maar hoe vind je als (nieuwe) ondernemer je weg tussen deze ruim 80(!) netwerken.