Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

De vraag

Bij Lightning VR speel je VR-Arcade spellen in vele soorten en maten. De spellen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld. Op verschillende locaties in Nederland beleef je zo een ultieme VR-game ervaring. Leuk voor een feestje maar ook heel geschikt als bedrijfs- of teamuitje. “Kunnen jullie ons helpen om lijntjes te leggen met Delftse bedrijven?”, dat was de vraag van Sander Bos, een van de oprichters en directeur van Lightning VR. Het bedrijf had zich net in Delft gevestigd en wilde een netwerk opbouwen.

Ons antwoord

We maakten bespraken welke bedrijven goed bij het aanbod van Lightning VR passen en maakten een plan met verschillende acties. Zo organiseerden we een backstage tour voor Delftse ondernemers en nodigden hiervoor gericht bedrijven uit ons netwerk uit. Resultaat: een mooie middag met zo’n 40 enthousiaste ondernemers die zelf het spel konden ervaren. Ook koppelden we Lightning VR aan een aantal individuele bedrijven, waaronder een supermarktondernemer. Dat leverde een mooie spaaractie op.

Leuk voor Lightning VR

Sander Bos: “Het is fijn dat we gebruik konden maken van de kennis en het enorme netwerk van Dot• Daardoor hebben we snel de juiste mensen gesproken en contacten kunnen leggen.”

Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

Leuk voor Dot•

Dennis Wiegman: “Lekker om zo onze kennis te delen en samen te sparren over welke stappen we kunnen zetten. Zoals de koppeling met de supermarktondernemer – dat was echt het resultaat van samen puzzelen.”

Andere klantverhalen

Ondernemersplatform Delft.business

Ondernemersplatform Delft.business

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren.

Vreugdenhil nieuwsbrief

Online nieuwsbrief voor Vreugdenhil

Grote kans dat je de herkenbare auto’s van Vreugdenhil wel eens bent tegengekomen. Wij brachten a.h.v. een nieuwsbrief het complete pakket onder de aandacht.

Video gemeente Rijswijk voor Provada 2022

De gemeente Rijswijk voor ons om te helpen en ondersteunen bij het opzetten van communicatiemateriaal voor vastgoedbeurs Provada