Communities bouwen. En nog wat meer.

Samen bereik je meer, je inspireert elkaar en helpt elkaar verder. Dat ervaren wij, en de bij ons betrokken ondernemers, met het ondernemersplatform Delft.business dat we in 2017 gestart zijn. Het was het begin van ons bedrijf en nog steeds een belangrijke pijler van wat we doen. Voel je de behoefte om een groep bedrijven, mensen of organisaties aan elkaar te verbinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag op weg om van een groep mensen of organisaties een community te maken, een plek waar mensen zich verbonden mee voelen.

Dot• helpt je bij het bouwen en onderhouden van je community door: 

  • Een brainstorm waarin we de behoeften en wensen helder maken; 
  • Een (strategisch) plan hoe we de juiste ontmoetingen en verbindingen kunnen realiseren; 
  • Een communicatieplan inclusief de gewenste communicatiemiddelen (zowel online als offline); 
  • Het leggen van de juiste lijntjes.  

Klantverhalen

Pakkende werving voor kerstfeest GDS

Na vier jaar afwezigheid was het eind 2023 weer tijd voor een Kerst & Nieuw feest van GDS Keramiek. Zij klopten bij ons aan voor ondersteuning bij de communicatie richting hun klanten.

HAP Schievliet foto 2

Oppakken wat nodig is voor huisartsenpost

Toen in 2022 het coronastof was neergedaald en HAP Schievliet in wat rustiger vaarwater kwam, werd aan ons de vraag gesteld of we konden adviseren in en helpen met de (interne) communicatie.

Maaien - AH Vrij

De verbinding tussen offline en online

AH Vrij werkt elke dag aan een betere leefomgeving voor ons allemaal, maar hoe verbinden we het werk dat zij buiten doen met de online wereld?

DOT Verbindt, klantsessie politiek Delft, Alyssa van Heyst Photography 2023 / www.alyssavanheyst.nl

Kennissessie politiek & ondernemers

Welke behoeften hebben ondernemers? Wat hebben ze nodig en hoe kunnen politici daarop inspelen? Door met elkaar in gesprek te gaan kom je erachter wat bij de andere speelt en wat je voor elkaar kunt betekenen.

Lancering van Rijswijk.business

Rijswijk.business magazine

Na de succesvolle introductie van een businessmagazine in Delft raakten we in gesprek met de Rijswijkse belangenvereniging BBR en met de gemeente Rijswijk over de mogelijkheid om ook in Rijswijk een ondernemersmagazine te introduceren.

Delftse bedrijven netwerken tijdens de Starters Meetup

Starters Meetup

Delft.business lanceerde de Delftse netwerkkaart, waarop alle netwerken in de stad en de regio letterlijk in kaart zijn gebracht. Maar hoe vind je als (nieuwe) ondernemer je weg tussen deze ruim 80(!) netwerken.

Ondernemersplatform Delft.business

Ondernemersplatform Delft.business

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren.