Kennissessie politiek & ondernemers

De vraag

Kunnen we een vervolg geven aan het Politiek Ondernemersdebat van maart 2022? Dat vroegen wij onszelf begin dit jaar af. Tijdens het ondernemersdebat bleek dat ondernemers en politici een gezamenlijk wens hebben: elkaar vaker zien en spreken gedurende de collegeperiode. Met als doel dat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2026 in elk partijprogramma minimaal één alinea over ondernemen en economie wordt opgenomen. 

Ons antwoord

We werkten een plannetje uit voor een vervolgbijeenkomst voor politici en ondernemers. De sessie was erop gericht om de politieke reis van een ondernemer in kaart te brengen. Welke behoeften hebben ondernemers? Wat hebben ze nodig en hoe kunnen politici daarop inspelen? Door met elkaar in gesprek te gaan kom je erachter wat bij de andere speelt en wat je voor elkaar kunt betekenen. Dat was de insteek van een geslaagd event waar politici en ondernemers elkaar weer een beetje beter hebben leren kennen. Wordt vervolgd!  

Leuk voor ondernemers

Arjan Steendam – Steendam Herenmode: Het is belangrijk dat politici en ondernemers elkaar op regelmatige basis spreken, en niet slechts één keer in de vier jaar. Dit soort bijeenkomsten helpen daarbij!

DOT Verbindt, klantsessie politiek Delft, Alyssa van Heyst Photography 2023 / www.alyssavanheyst.nl

Leuk voor Dot•

Demi Wiegman: Onze missie is mensen aan elkaar verbinden! Wat leuk dat we dit konden doen, gezellig bij ons op kantoor, terwijl wij onze kennis en expertise deelden.”

Andere klantverhalen

De juiste boodschap overbrengen

Parkeren Delft is verantwoordelijk voor alles wat met parkeren in Delft te maken heeft. Hoe zorgt een bedrijf met zo'n brede doelgroep ervoor dat de juiste boodschap bij de klant terecht komt?

Vreugdenhil nieuwsbrief

Online nieuwsbrief voor Vreugdenhil

Grote kans dat je de herkenbare auto’s van Vreugdenhil wel eens bent tegengekomen. Wij brachten a.h.v. een nieuwsbrief het complete pakket onder de aandacht.

Strategie voor GDS Keramiek

Social media strategie voor GDS Keramiek

Het team van GDS Keramiek bestaat uit mensen met passie voor hun vak. Die passie en trots willen ze terug laten komen in hun uitingen.