Kennissessie politiek & ondernemers

De vraag

Kunnen we een vervolg geven aan het Politiek Ondernemersdebat van maart 2022? Dat vroegen wij onszelf begin dit jaar af. Tijdens het ondernemersdebat bleek dat ondernemers en politici een gezamenlijk wens hebben: elkaar vaker zien en spreken gedurende de collegeperiode. Met als doel dat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2026 in elk partijprogramma minimaal één alinea over ondernemen en economie wordt opgenomen. 

Ons antwoord

We werkten een plannetje uit voor een vervolgbijeenkomst voor politici en ondernemers. De sessie was erop gericht om de politieke reis van een ondernemer in kaart te brengen. Welke behoeften hebben ondernemers? Wat hebben ze nodig en hoe kunnen politici daarop inspelen? Door met elkaar in gesprek te gaan kom je erachter wat bij de andere speelt en wat je voor elkaar kunt betekenen. Dat was de insteek van een geslaagd event waar politici en ondernemers elkaar weer een beetje beter hebben leren kennen. Wordt vervolgd!  

Leuk voor ondernemers

Arjan Steendam – Steendam Herenmode: Het is belangrijk dat politici en ondernemers elkaar op regelmatige basis spreken, en niet slechts één keer in de vier jaar. Dit soort bijeenkomsten helpen daarbij!

DOT Verbindt, klantsessie politiek Delft, Alyssa van Heyst Photography 2023 / www.alyssavanheyst.nl

Leuk voor Dot•

Demi Wiegman: Onze missie is mensen aan elkaar verbinden! Wat leuk dat we dit konden doen, gezellig bij ons op kantoor, terwijl wij onze kennis en expertise deelden.”

Andere klantverhalen

Event ProGrotius om lijntjes te leggen met bedrijven

Lijntjes met bedrijven voor PrOGrotius

Praktijkschool PrOGrotius in Delft is voor haar leerlingen constant op zoek naar samenwerking met het bedrijfsleven.

positionering economische zaken rijswijk

Positionering Team Economische Zaken Rijswijk

De afdeling Economische Zaken is een klein team dat veel werk verzet voor ondernemend Rijswijk. Het is alleen niet goed zichtbaar wat ze doen.

Nieuwsbrief voor Neobis

Strategie en huisstijl Neobis

Nadat Walter de aandelen van Neobis van West had overgenomen, klopte hij bij ons aan met de vraag: hoe kan ik Neobis een eigen gezicht geven?