De vraag

Na de succesvolle introductie van een businessmagazine in Delft raakten we in gesprek met de Rijswijkse belangenvereniging BBR en met de gemeente Rijswijk over de mogelijkheid om ook in Rijswijk een ondernemersmagazine te introduceren. Waarom? Omdat Rijswijk een heel divers ondernemerslandschap kent waar niet iedereen weet van heeft.

Ons antwoord

Sinds december 2017 verschijnt er twee keer per jaar ook in Rijswijk een ondernemersmagazine. Deze Rijswijkse editie is aan die van Delft gekoppeld, wat een extra dikke editie oplevert die bovendien in een groter gebied verspreid wordt. Zo zorgen we er ook voor dat de ondernemers in de verschillende gebieden over en weer geïnformeerd en geïnspireerd worden. Waar nodig zorgen we voor de juiste match tussen Rijswijkse en Delftse ondernemers.

Leuk voor Rijswijk

Remco Zijlstra, secretaris BBR: “Via Rijswijk.business bereiken we nu alle Rijswijkse ondernemers. Zo kunnen we heel goed laten zien wat we doen en waarom we hier zijn; voor ons een waardevolle toevoeging.

Lancering Mercedez Rijswijk.business

Leuk voor Dot•

Sabine van Meeteren: “Ik woon in Rijswijk en onderneem in Delft. Dat is een mooie combinatie van dan krijgen je van beide werelden iets mee. Op die manier is het makkelijk om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen en dat levert mooie verhalen en samenwerkingen op.

Andere klantverhalen

Online zichtbaarheid voor Padel

Online zichtbaarheid voor Padel

Later ontstond ook de vraag om de online vindbaarheid van Hello Padel Academy te verbeteren. Uiteindelijk hangt alles met elkaar samen.

Vreugdenhil nieuwsbrief

Online nieuwsbrief voor Vreugdenhil

Grote kans dat je de herkenbare auto’s van Vreugdenhil wel eens bent tegengekomen. Wij brachten a.h.v. een nieuwsbrief het complete pakket onder de aandacht.

Online leadgeneratie glazendouchedeuren.com

Online leadgeneratie Glazendouchedeuren

Aan ons werd gevraagd: kunnen jullie helpen glazendouchedeuren.com op de kaart te zetten én Glashandel Zantman onder de loep nemen?