Klanten vinden. Waar haal je je klanten vandaan?

Hoe zorg je ervoor dat klanten en relaties jou vinden? En dan liefst natuurlijk relaties die bij jou passen. Om antwoord te kunnen geven op die vraag is het belangrijk om eerst te weten hoe je ideale klant eruit ziet, en op welke manier je je klant het beste kunt bereiken: op welke kanalen is je klant te vinden, hoe ziet zijn klantreis eruit en wat is de manier om hem ervan te overtuigen met jou in zee te gaan? Wij helpen je bij het vinden van het juiste antwoord, zodat jij de klanten en relaties vindt die precies bij je bedrijf of organisatie passen.

Dot• kan al je marketing- en communicatietaken uit handen nemen, op alle niveaus. Zo kun je bij ons terecht voor:

  • Strategische vraagstukken als het positioneren van je organisatie, het identificeren van je doelgroepen of het in kaart brengen van de klantreis;
  • Plannen en doelstellingen voor marketing en communicatie (zowel op strategisch als op operationeel niveau);
  • Communicatiemiddelen (zoals het bouwen en onderhouden van websites, SEO-optimalisatie, SEA-campagnes, social media campagnes, brochures en podcasts);
  • Vinden van de juiste matches.

Klantverhalen

De juiste boodschap overbrengen

Parkeren Delft is verantwoordelijk voor alles wat met parkeren in Delft te maken heeft. Hoe zorgt een bedrijf met zo’n brede doelgroep ervoor dat de juiste boodschap bij de klant terecht komt?

Video gemeente Rijswijk voor Provada 2022

De gemeente Rijswijk voor ons om te helpen en ondersteunen bij het opzetten van communicatiemateriaal voor vastgoedbeurs Provada

Nieuwsbrief voor Neobis

Strategie en huisstijl Neobis

Nadat Walter de aandelen van Neobis van West had overgenomen, klopte hij bij ons aan met de vraag: hoe kan ik Neobis een eigen gezicht geven?

Online zichtbaarheid voor Padel

Online zichtbaarheid voor Padel

Later ontstond ook de vraag om de online vindbaarheid van Hello Padel Academy te verbeteren. Uiteindelijk hangt alles met elkaar samen.

positionering economische zaken rijswijk

Positionering Team Economische Zaken Rijswijk

De afdeling Economische Zaken is een klein team dat veel werk verzet voor ondernemend Rijswijk. Het is alleen niet goed zichtbaar wat ze doen.

Strategie voor GDS Keramiek

Social media strategie voor GDS Keramiek

Het team van GDS Keramiek bestaat uit mensen met passie voor hun vak. Die passie en trots willen ze terug laten komen in hun uitingen.

Online leadgeneratie glazendouchedeuren.com

Online leadgeneratie Glazendouchedeuren

Aan ons werd gevraagd: kunnen jullie helpen glazendouchedeuren.com op de kaart te zetten én Glashandel Zantman onder de loep nemen?

Website voor GDS Keramiek

Website voor GDS Keramiek

GDS Keramiek vroeg ons: kunnen jullie ons helpen met een nieuwe website die aansluit op de uitstraling van onze nieuwe showroom?