Klanten vinden. Waar haal je je klanten vandaan?

Hoe zorg je ervoor dat klanten en relaties jou vinden? En dan liefst natuurlijk relaties die bij jou passen. Om antwoord te kunnen geven op die vraag is het belangrijk om eerst te weten hoe je ideale klant eruit ziet, en op welke manier je je klant het beste kunt bereiken: op welke kanalen is je klant te vinden, hoe ziet zijn klantreis eruit en wat is de manier om hem ervan te overtuigen met jou in zee te gaan? Wij helpen je bij het vinden van het juiste antwoord, zodat jij de klanten en relaties vindt die precies bij je bedrijf of organisatie passen.

Dot• kan al je marketing- en communicatietaken uit handen nemen, op alle niveaus. Zo kun je bij ons terecht voor:

  • Strategische vraagstukken als het positioneren van je organisatie, het identificeren van je doelgroepen of het in kaart brengen van de klantreis;
  • Plannen en doelstellingen voor marketing en communicatie (zowel op strategisch als op operationeel niveau);
  • Communicatiemiddelen (zoals het bouwen en onderhouden van websites, SEO-optimalisatie, SEA-campagnes, social media campagnes, brochures en podcasts);
  • Vinden van de juiste matches.

Klantverhalen

De juiste boodschap overbrengen

ParkerenDelft is verantwoordelijk voor alles wat met parkeren in Delft te maken heeft. Hoe zorgt een bedrijf met zo’n brede doelgroep ervoor dat de juiste boodschap bij de klant terecht komt?

Video gemeente Rijswijk voor Provada

De gemeente Rijswijk vroeg onze hulp bij het maken van een video, en overig communicatiemateriaal, voor hun deelname aan vastgoedbeurs Provada.

Nieuwsbrief voor Neobis

Strategie en huisstijl Neobis

Nadat Walter de aandelen van Neobis van West had overgenomen, klopte hij bij ons aan met de vraag: hoe kan ik Neobis een eigen gezicht geven?

Online zichtbaarheid voor Padel

Online zichtbaarheid voor Padel

Hello Padel Academy schakelde ons in voor het creëren van content, het beheer van hun social mediakanalen en het optimaliseren van de online vindbaarheid.

Economische Zaken Rijswijk positioneren

De afdeling Economische Zaken in Rijswijk is een klein team dat veel werk verzet voor ondernemend Rijswijk. Het is alleen niet altijd even goed zichtbaar wat ze dagelijks doen voor de stad.

Strategie voor GDS Keramiek

Social media strategie voor GDS Keramiek

Het team van GDS Keramiek heeft passie voor hun vak. Die passie en trots willen zij terug laten komen in hun online uitingen. Niet éénmalig, maar continue.

Online leadgeneratie glazendouchedeuren.com

Online leadgeneratie Glazendouchedeuren

Glazendouchedeuren.com online op de kaart zetten, hoe pakken we dat aan? Tijdens een uitgebreide Lunch & Learnsessie met de klant bedachten we samen de juiste strategie.

Website voor GDS Keramiek

Nieuwe website voor GDS Keramiek

Kunnen jullie ons helpen met een nieuwe website die aansluit op de uitstraling van onze nieuwe showroom? Met als doel: showroombezoek genereren.