Video gemeente Rijswijk voor Provada 2022

De vraag

‘Kunnen jullie communicatiemateriaal bedenken voor vastgoedbeurs Provada 2022?’ Gemeente Rijswijk neemt deel aan de stand van de Verstedelijkingsalliantie (VA) samen met Leiden, Zoetermeer, Delft, Schiedam en Dordrecht. Iedere gemeente krijgt in deze stand de mogelijkheid zichzelf te presenteren. Een van de zaken die nodig is, is content voor op de tv-schermen op de stand. Iedere gemeente heeft een eigen tv-scherm om een doorlopende video af te spelen. En daarnaast is het leuk om bezoekers van de stand iets mee te geven. ‘Kun je daar ook iets voor bedenken?’

Ons antwoord

De video moest binnen een maand worden aangeleverd. In verband met deze tijdsdruk hebben we vijf vastgoedprojecten binnen de gemeente gefilmd. Aan deze beelden hebben we bestaande impressies, dronebeelden en foto’s toegevoegd. Dit zorgde voor voldoende afwisseling.

Daarnaast voegden we per gebied facts, feitjes en een call-to-action toe richting vastgoedondernemers en projectontwikkelaars om te gaan investeren in een van de projecten. Als aanvulling op de video maakten we per project een visitekaartje, inclusief QR-code met een link naar specifieke informatie over het project. Op de stand werden deze uitgedeeld aan geïnteresseerden. Om ervoor te zorgen dat de video van de projecten ook gedeeld kon worden via de social mediakanalen van de gemeente hebben we deze ook opgeknipt in vijf korte stukjes van één minuut.

Leuk voor Gemeente Rijswijk

Mark van Vliet, accountmanager gemeente Rijswijk: “Binnen een maand lag er een kant-en-klare video die vijf projecten binnen de gemeente zichtbaar maakte. Tijdens de Provada kregen vastgoedondernemers en projectontwikkelaars een beeld van wat er zich afspeelt en de content van de video kon ook op de (social) mediakanalen van de gemeente gedeeld worden.”

Shot uit Drone video Havengebied Rijswijk

Leuk voor Dot·

Sabine van Meeteren: “Een spoedklus is leuk, maar ook lastig, want er zit tijdsdruk op. Het voordeel van deze opdracht was dat we het gebied en de stad goed kennen. Het was er prettig dat we met één contactpersoon van de gemeente konden communiceren, die ook het mandaat had om beslissingen te nemen. Dit zorgde voor korte lijnen, waardoor we snel konden schakelen en de klus binnen de afgesproken planning werd geklaard.”

Andere klantverhalen

Lijntjes met bedrijven voor Lightning VR

Bij Lightning VR speel je VR-Arcade spellen in vele soorten en maten. De spellen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld.

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk besluiten in 2020 om een nieuw Van der Valk hotel te openen onder de rook van Delft: het Van der Valk A4 Delft hotel.

Ondernemersplatform Delft.business

Ondernemersplatform Delft.business

We initieerden het ondernemersplatform Delft.business, met als pijlers verbinden, kennis delen en inspireren.