Strategie en huisstijl Neobis

De vraag

Nadat Walter de Ruiter de aandelen van Neobis van West IT had overgenomen, klopte hij bij ons aan met de vraag op welke manier we Neobis een eigen gezicht konden geven. En dan zowel letterlijk, in de vorm van een eigen huisstijl, als figuurlijk, in de vorm van de juiste marketing en content.

Ons antwoord

We maakten een eerste slag door de website aan te passen aan de keuzes die Walter met Neobis voor ogen had. Ook de content werd daar op aangepast, die we vervolgens actief deelden, onder meer via LinkedIn en via een nieuwsbrief. Vervolgens ontwikkelden we een logo dat aansloot bij de positionering van Neobis en vertaalden deze in toepassingen voor zowel web als bijvoorbeeld visitekaartjes.

Leuk voor Neobis

Walter de Ruiter: “Ik ben echt heel blij met ons nieuwe logo. Door met elkaar te sparren over waar we voor staan en waar we heen willen, zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen. Hier kunnen we voorlopig mee vooruit.”

Nieuwsbrief voor Neobis

Leuk voor Dot·

Margot de Graaff: “Het vertalen van een bedrijfsidentiteit in een logo blijft altijd een uitdaging, ook omdat ‘smaak’ al snel een rol gaat spelen. We proberen daar enigszins van weg te blijven, door vooraf goed door te vragen waar het bedrijf voor staat en dat te vertalen in een logo. Samen met een van onze vaste vormgevers is dat in dit geval weer goed gelukt.”

Andere klantverhalen

Event ProGrotius om lijntjes te leggen met bedrijven

Lijntjes met bedrijven voor PrOGrotius

Praktijkschool PrOGrotius in Delft is voor haar leerlingen constant op zoek naar samenwerking met het bedrijfsleven.

Online leadgeneratie glazendouchedeuren.com

Online leadgeneratie Glazendouchedeuren

Aan ons werd gevraagd: kunnen jullie helpen glazendouchedeuren.com op de kaart te zetten én Glashandel Zantman onder de loep nemen?

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk besluiten in 2020 om een nieuw Van der Valk hotel te openen onder de rook van Delft: het Van der Valk A4 Delft hotel.