Tips

Tips van Wouter over Marketing Automation

Maillijsten en Marketing Automation

E-mail is niet op z’n retour. Integendeel, het is een constante in de communicatie tussen bedrijven en hun klanten. Hoe maak je slim gebruik van je lijsten?

Help ik heb een black-out op social media

Help! Ik heb een social media black-out 

Het is tijd om een nieuwe social media post online te zetten, maar je hebt geen idee wat je moet posten. Hanna geeft je een aantal tips.

De do’s en don’ts van creatief brainstormen

“Heb je even tijd om te brainstormen?” Regelmatig wordt het woord brainstormen luchtig gebruikt. Ik leg graag uit hoe je meer uit je brainstormsessie haalt.

Wouter van der Toorn over omgaan met negatieve reacties

Omgaan met negatieve reacties

De andere kant van sociale media is dat gebruikers ook negatieve reacties kunnen achterlaten op jouw posts of pagina’s. Hoe ga je daarmee om?

In één oogopslag jouw online marketing resultaat bekijken

Online marketing resultaat bekijken

Je zet verschillende online marketingmiddelen voor je bedrijf in om zichtbaarheid te creëren. Maar hoe weet je nu wat het resultaat is?

Dennis geeft tips - hoe bouw en houd je een netwerk?

Hoe bouw en houd je een netwerk?

Hoe houd je in tijden van thuiswerken contact met elkaar? Oftewel: hoe bouw je een waardevol netwerk? Dennis heeft tips

Betaald of verdiende aandacht?

Betaalde of verdiende aandacht

Jaarlijks besteden marketeers miljarden euro’s aan gekochte aandacht in allerlei media. Hoe hou je de aandacht van je klanten vast?

Instagram pagina voor bedrijven

Instagram voor je bedrijf: waar begin je?

Instagram is een interessant platform om de persoonlijkheid van je bedrijf naar buiten te brengen. Gebruikers volgen accounts die hen inspireren. Hanna geeft tips.

Retargeting

Retargeting: effectief of irritant?

Met retargeting (ook wel remarketing genoemd) breng je jouw aanbod effectief onder de aandacht van je website bezoekers. Klinkt ingewikkeld, maar het is makkelijker dan je denkt. Wouter legt het uit.

Google mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Heb je je eigen bedrijf al eens gegoogled? Welke resultaten zie je aan de rechterkant van de pagina? Met Google Mijn Bedrijf kun je een mooi visitekaartje van je bedrijf neerzetten.