Goedvindbare teksten voor CBBS

De vraag

De eerste vraag die CBBS ons stelde is al van flink wat jaren geleden: zij zochten ooit hulp bij het maken van hun nieuwsbrief en het verbeteren van hun website. Sinds die tijd trekken we continu met elkaar op. Aangezien CBBS de afgelopen jaren nogal gegroeid is, zowel in omvang (van 20 naar 70 medewerkers) als in business (van salarisadministratie naar ontzorger rondom alles wat met hr en salarissen te maken heeft), komen er steeds nieuwe vraagstukken naar boven.

Ons antwoord

Minimaal één keer per kwartaal bespreken we met elkaar de ontwikkelingen binnen het bedrijf en de vragen rondom marketing & communicatie. De afgelopen jaren heeft CBBS verschillende bedrijven overgenomen. Wij kijken steeds hoe we de communicatie het beste kunnen integreren en zorgen dat alles omtrent de website goed geregeld wordt. Rode draad in al die jaren is de digitale nieuwsbrief. CBBS draagt de basis voor de content aan (zij zijn tenslotte de experts!), wij maken er pakkende en goed vindbare teksten van. De ene keer is dat een interview met een van de medewerkers, de andere keer een whitepaper waarin CBBS haar kennis deelt. Dat de content gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de statistieken: het open rate van ligt ver boven het gemiddelde.

Leuk voor CBBS

Directeur Ton van den Berge: “Het is prettig samenwerken met Dot• Ik heb een hele drukke baan en ben vooral bezig met de strategie van het bedrijf. Het fijne van Dot• is, dat ze de communicatie-agenda ook bewaken. Als ik het vergeten ben, komt er iemand altijd weer met een lijstje ‘nog te publiceren onderwerpen’. Het voelt goed als je weet dat er iemand is waar je op terug kunt vallen.”

CBBS - oude rekenmachine

Leuk voor Dot•

Nannette Verschoor: “Met CBBS is het fijn samenwerken omdat we precies weten wat we aan elkaar hebben. We doen allebei waar we goed in zijn, stemmen af wie wat doet en dat werkt al jaren heel prettig. Extra leuk om met een klant mee te groeien, mooi om te zien hoe eigenaar Ton het bedrijf de afgelopen tien jaar verder heeft ontwikkeld.”

Andere klantverhalen

Video gemeente Rijswijk voor Provada 2022

De gemeente Rijswijk voor ons om te helpen en ondersteunen bij het opzetten van communicatiemateriaal voor vastgoedbeurs Provada

positionering economische zaken rijswijk

Positionering Team Economische Zaken Rijswijk

De afdeling Economische Zaken is een klein team dat veel werk verzet voor ondernemend Rijswijk. Het is alleen niet goed zichtbaar wat ze doen.

Netwerk uitbreiden voor Van der Valk

Netwerk bouwen voor Van der Valk 

Rob en Magchelina van der Valk besluiten in 2020 om een nieuw Van der Valk hotel te openen onder de rook van Delft: het Van der Valk A4 Delft hotel.