Margot de Graaff Ook dit

Margot de Graaff

Senior communicatieadviseur/marketeer

Ik ben podcastverslaafd. Dat betekent dat ik met een koptelefoon op onder de douche sta en zelf ook podcasts maak, maar verder gaat het prima. Sterker nog, ik zou deze verslaving iedereen aanraden. Er bestaat geen onderwerp of er is wel een podcast over gemaakt. Daar leer je veel van. En het is prettig tandenpoetsen tijdens een goed verhaal.

Is een podcast ook iets voor uw bedrijf? Jazeker, ook met uw verhaal kunt u zieltjes winnen. Maar ondanks mijn podcastverslaving waak ik voor tunnelvisie; daarom zijn tekst, beeld en audio me even lief. Het gaat erom dat u uw klanten kunt bedienen met communicatiemiddelen die precies aan hun behoeften voldoen. Dat is een kunst waar mijn collega's en ik elke dag aan schaven en onze kennis en ervaring delen we graag met u.

Contact

Mailen
margot@dotverbindt.nl
Communicatieadviseur Heleen Platschorre

Even voorstellen: Heleen Platschorre

Ons team is uitgebreid: Heleen Platschorre gaat voor ons als communicatieadviseur aan de slag. Wie is Heleen? En wat gaat zij precies bij Dot• doen?

Zo zit dat klantreis, Margot de Graaff

Een klantreis geeft inzicht

Je kunt jouw product of dienst nog zo geweldig vinden, eigenlijk telt maar één vraag: wat hebben jouw klanten eraan? Het advies: maak een klantreis. Daar word je een stuk wijzer van. 

Nieuwe medewerker bij Dot: Margot de Graaff

Nieuwe medewerker: Margot de Graaff

We hebben een senior communicatieadviseur en marketeer: Margot de Graaff. Wie is Margot? En wat gaat zij precies bij Dot doen?