We hebben een nieuwtje…

…vanaf nu heten we Dot• Waarom? Omdat we meer doen dan B2B. 

Vijf jaar geleden startten we met DOTbusiness: we namen het initiatief voor ondernemersplatform Delft.business, gericht op mkb-bedrijven Delft en de regio. Inmiddels kunnen we stellen dat de formule, met een magazine, een website en evenementen, werkt zoals we het voor ogen hadden. De pijlers – kennis delen, verbinden en inspireren – geven het platform vleugels. Het magazine floreert, de evenementen worden druk bezocht en dat maakt dat Delft.business intussen meer is dan een platform: het is uitgegroeid tot een community, waarin ondernemers uit Delft en inmiddels ook Rijswijk zich thuis voelen en elkaar steeds beter weten te vinden. 

Al die mooie lijntjes met ondernemers zorgen in die vijf jaar ook voor groei in de marketing- en communicatie-opdrachten die we met DOTbusiness uitvoeren. Of het nou gaat om een website, communicatieplan, nieuwsbrief, video of contentstrategie: we pakken het met beide handen aan.  De tijd doet zijn werk, dingen veranderen en dat geldt ook voor onze focus op B2B. We krijgen steeds meer opdrachten van onderwijsinstellingen, grote bedrijven, lokale overheden en particulieren. Dat ‘business’ achter DOT begint te wringen, het past niet meer bij wat we doen. Het is dus tijd voor een nieuwe naam. 

En daarom heten we vanaf vandaag gewoon Dot•  

Dot• is hét bureau voor bedrijven, gemeentelijke organisaties en onderwijsinstellingen in Delft en de regio Haaglanden, die een oplossing zoeken voor hun marketing- en communicatievraagstukken. Wij helpen onze klanten een stap verder. Door lijntjes te leggen met hun doelgroep, nieuw of bestaand, met de juiste marketingmiddelen. Of door de juiste spelers met elkaar in contact te brengen.  

Het verbinden van al die dots, dat is waar wij blij van worden. We vertellen je er graag meer over. Kom je langs voor een kop koffie? 

Tot ziens bij Dot•! 
 
Nannette, Sabine, Dennis, Demi, Cleo, Wouter, Hanna en Margot