Terugblik Cyber Security Event Delft

Wat een avond hebben we afgelopen dinsdag met elkaar beleefd. Een ervaringsdeskundige die zijn verhaal deelde, hackers live te werk zien, expertise en kennis die werd gedeeld en uiteraard na afloop ervaringen delen, een drankje drinken en je netwerk uitbreiden.

Blader hier door de foto’s* om nogmaals de sfeer te proeven. Of bekijk de aftermovie van Platform Veilig Ondernemen.
*mocht het niet lukken om de foto’s te openen, dan kun je hier het WeTransfer bestand downloaden.

In deze terugblik delen we graag handige tips, links en naslagwerk om de cyberveiligheid van jouw bedrijf te borgen.

 1. Basisscan Cyberweerbaarheid 
  Ben je benieuwd of je de basis op orde hebt op het gebied van digitale veiligheid? Doe dan hier de Basisscan Cyberweerbaarheid van het Digital Trust Center.
 2. Platform Veilig Ondernemen
  Dit relatief nieuwe platform helpt ondernemers zich te weren tegen verschillende vormen van criminaliteit. Om ondernemers nog meer van dienst te kunnen zijn, is een enquête opgesteld. Zou je deze enquête in willen vullen, zodat het platform nog meer inzicht krijgt in de wensen en behoeften van hun doelgroep en hoe die het beste te bereiken. Het invullen kost slechts een paar minuten. Bedankt!
 3. Kamer van Koophandel
  In het KVK cybermagazine KLIK HIER! staan tips en informatie waarmee je je bedrijf online beveiligt. Ook leer je een phishingmail herkennen en test je je kennis met de cybersecurity quiz.
 4. Handige websites
 1. Ben je beschermd tegen hackers?
  Zoals je tijdens het event hebt gehoord brengt digitalisering en het bezitten van klantgegevens en data risico’s met zich mee. Daarom kun je niet zonder goede cybersecurity en een goede verzekering, want de impact van een cyberaanval is enorm. Meer weten over een cyberverzekering voor jouw bedrijf? Bekijk onze infographic of vraag hier vrijblijvend een gesprek aan met een van onze Rabobank adviseurs.
 2. Phising
  Phishing is een vorm van online fraude waarmee criminelen proberen om jouw persoonlijke of bedrijfsgegevens te bemachtigen én te misbruiken. Daarom is het essentieel om je als ondernemer te beschermen tegen deze vorm van criminaliteit. Bekijk hier hoe je je kan beschermen.

Bedankt!
We kijken terug op een zeer geslaagd event en willen graag moderator Kees van der Spek, burgemeester Marja van Bijsterveldt, sprekers Dennis van Elst, Joost Fromberg, Erik de Jong, Vincent Stittelaar (Politie Haaglanden) en Niek Jan van den Hout bedanken voor hun bijdrage aan deze avond. 

Wij zijn er van overtuigd dat een event alleen maar beter wordt als je het samen organiseert en daarom bedanken we graag onze partners: DXC Technology, Feestgastenboek, De Haagse Hogeschool, Gemeente Delft, Ondernemersfonds Delft, Platform Veilig Ondernemen, Rabobank, WestCord Hotel Delft en Delft.business.

Kom je ook?

Ons volgende event staat alweer in de steigers, want op 14 december aanstaande zijn we te gast bij entertainment platform Showbird voor de lancering van onze ondernemersmagazines Delft.business en Rijswijk.business. Vergeet niet om je aan te melden.

Ook zin om iets te organiseren?

Op zoek naar de juiste lijntjes in de regio? Misschien heb je tijdens het event al nieuwe mensen leren kennen. Zoek je een specifiek netwerk of heb je een dringende ondernemersvraag? Laat het ons weten, we drinken graag een kop koffie met je.