Nieuwe medewerker: Ans Meiborg

Ons team is uitgebreid. Deze zomer startte Ans Meiborg als senior marketing- en communicatieadviseur. Zij stelt zich graag even aan je voor.

“Ik ben geboren en getogen in het wonderschone Twente. Daar merk je verder niets van, behalve dat ik niet houd van onnodige drukdoenerij. In mijn vrije uren geniet ik graag van goed gezelschap, een prettig glas witte wijn en de rust in de natuur. Wandelend door bos en duinen of zeilend op de Zeeuwse wateren kom ik los van de dagelijkse hectiek.

Al meer dan 25 jaar ben ik actief in het communicatievak. Ik adviseerde management en directies over strategische communicatiekwesties en werkte voor grote en kleine organisaties als KPN, ministeries, provincies, pr-bureaus en bedrijven in het mkb. Rode draad in mijn werkzaamheden is analyseren, verhelderen en strategische doelen vertalen naar uitvoerbare plannen. In de loop van mijn carrière heb ik me steeds meer toegelegd op het schrijven van tekst. Gewoon, omdat ik dat zo leuk vind. Ik blijf echter een adviseur in hart en nieren. Ik verdiep me graag in de wereld van mijn opdrachtgevers en hun stakeholders. Ik heb een brede interesse en houd van afwisseling.

Naast adviseren en schrijven, bemoei ik me graag met vorm en beeld. Want juíst de combinatie bepaalt of een boodschap overkomt. In mijn rol als hoofdredacteur van diverse magazines, waaronder Delft.business en Rijswijk.business komen al deze lijntjes bij elkaar. Na een tijdje als freelancer met Dot• te hebben samengewerkt, is onze relatie een nieuwe fase ingegaan en ben ik parttime in dienst getreden. Ik vind het heel tof om met fijne collega’s samen te werken aan mooie opdrachten in Delft en omgeving.”