Nieuwe medewerker: Andrea Dronk

Ons team is uitgebreid: Andrea Dronk was eerder al Dot-lancer en vult ons team nu aan als Contentmanager. Ze schrijft, heeft een mooie klantenportefeuille onder haar hoede en ondersteunt bij de productie van Delft.business en Rijswijk.business.  Zij stelt zich graag even voor.

“Als multipotential vind ik veel dingen leuk. Dat niet-kunnen-kiezen hoort ook een beetje bij een millennial. Net aan, want ik ben in 1987 geboren en heb ook de tijd gekend van vóór het internet, smartphones en social media. Gelukkig maar. Opgegroeid in Rotterdam en inmiddels woonachtig in het pittoreske Schiedam. Die Rotterdamse humor zit er goed in, net als de werkmentaliteit en de directheid.

In 2017 ben ik gaan freelancen op het gebied van eventorganisatie en copywriting. Dat eerste was een logische stap na mijn hbo-opleiding en de eerste jaren werken voor een werkgever. Schrijven deed ik privé al langere tijd en via blogs en platform zette ik mijn eerste stappen als copywriter en tekstschrijver. Inmiddels heb ik heel wat blanco pagina’s gevuld met rake woorden en verhalen. Het organiseren is nooit helemaal verdwenen en doe ik er nu weer bij in mijn werk voor Dot•. Anderen blijmaken en verrassen geeft mij veel voldoening. Teksten zijn heel persoonlijk en zetten aan tot actie, emotie of verandering. In mijn werk vind ik uitdaging belangrijk en daarom heb ik mij nooit toegespitst op één vakgebied of branche. Nu leer ik (bijna) elke dag iets nieuws!

Mijn werk bij Dot• is dynamisch en samen met de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing. Het leuke is dat ik naast mijn ontwikkeling in het schrijven, ook leer van andere specialisten binnen het team en de Dot-lancers. Uitproberen en experimenteren mag, als het maar realistisch is en resultaat oplevert. Na jaren freelancen, voelt het goed om weer onderdeel te zijn van een team en samen te sparren over allerlei onderwerpen. Zowel zakelijk als privé. Alleen ga je sneller, maar samen kom je echt verder.”