Ans Meiborg Ook dit

Ans Meiborg

Senior marketing- en communicatieadviseur

De wind in je haren, de blik op de horizon, deinen op de golven en geruisloos worden voortbewogen door de wind… Zeilen is voor mij de ultieme ontspanning. Een combinatie van vrijheid, rust, focus en uitdaging. Je gaat namelijk niet zomaar het water op. Een zeiltocht op zee vraagt een goede voorbereiding, een bekwame bemanning, ervaring en improvisatievermogen. Met als beloning: aankomen op een nieuwe, onbekende plek.

Ook in mijn werk als adviseur houd ik van een goede voorbereiding en stippel ik graag een heldere koers uit. Wat is het doel, langs welke route kunnen we dat bereiken en wat en wie zetten we daarbij in? Als hoofdredacteur van de magazines Delft.business en Rijswijk.business zet ik graag de grote lijnen uit. Ik ga op zoek naar interessante invalshoeken en bewaak de rode draad. Daarbij geniet ik van de samenwerking met de creatieve specialisten in het team van tekstschrijvers, vormgevers en fotografen. Samen komen we tot oplossingen die een verhaal overtuigend over het voetlicht brengen. Vaak ben ik zelf ook weer aangenaam verrast door het eindresultaat.

Contact

Mailen
ans@dotverbindt.nl

Magazines: online of offline?

Met een magazine geef je je organisatie een gezicht. Daarmee win je vertrouwen en vergroot je de loyaliteit van klanten en medewerkers. Maar kies je dan voor een papieren magazine of een online variant? Ans legt de voor- en nadelen aan je uit.

Even voorstellen Ans Meiborg

Nieuwe medewerker: Ans Meiborg

Ons team is uitgebreid. Deze zomer startte Ans Meiborg als senior marketing- en communicatieadviseur. Zij stelt zich graag even aan je voor.