Dot-lancer Anne-Louïse van den Dool

De vraag naar marketing- en communicatiewerkzaamheden groeit en dus groeit onze flexibele schil ook mee. Sinds dit jaar werken wij samen met een aantal vaste freelancers – onze eigen Dot-lancers.

Dit keer het woord aan Anne-Louïse van den Dool. Anne is in 2020 begonnen met het schrijven van artikelen voor Delft.business en sinds begin 2022 is ze aangehaakt als vaste Dot-lancer. 

”Bij Dot• houd ik me bezig met tekst – van interviews tot webteksten, van SEO tot eindredactie. Op die manier ontstaan mooie websites, sterke socialkanalen en sprankelende magazines. Ik word blij van perfecte teksten, die tegelijkertijd het juiste gevoel bij de lezer oproepen. Ik hoop dat klanten van Dot• mijn passie voor taal kunnen voelen in het resultaat dat ik oplever. De variatie aan klanten die Dot• mag bedienen, maakt het werk zo leuk.

Naast mijn werk voor Dot• doe ik veel klussen voor klanten in de culturele sector, zoals theaters, musea en bibliotheken. Ik vind het mooi om te zien welke kruisbestuivingen tussen die sectoren te vinden zijn. Ook de maatschappelijke component vind ik erg belangrijk aan mijn werk.”