Sabine van Meeteren Ook dit

Sabine van Meeteren

Directeur / Eigenaar

Ik ben een echte sportliefhebber. Het liefst sport ik elke dag. Of het nou een krachttraining of cardio-oefeningen zijn, dat maakt me niet zoveel uit. Mijn verstand gaat op nul, ik vergeet de tijd en bekijk elke training of ik mezelf weer kan uitdagen. Na een training ben ik ontspannen en mijn hoofd is leeg. Ik train trouwens het liefst met iemand samen, dat is leuker dan alleen. Je daagt elkaar uit, leert van elkaar en het maakt het ook nog eens een stuk gezelliger. En als het zwaar wordt dan sleept de ander je er wel doorheen.

Bij Dot· ben ik een soort kameleon. De ene keer houd ik me bezig met de creatieve invulling van een klantevent of schrijf ik mee aan een strategisch communicatieplan. En het andere moment presenteer ik een business-event of maak ik de tekst voor een Instragram-post. Ook hier doe ik de dingen graag samen. Ik krijg energie van andere mensen en het maakt het werk zoveel makkelijker en leuker. Elke dag weer.

Contact

LinkedIn

LinkedIn profiel

Mailen
sabine@dotverbindt.nl
Mooie verhalen met koffie

Mooie verhalen met koffie

Verbinden door verhalen te vertellen, met koffie als middel. Sabine heeft het niet van een vreemde: aan de keukentafel bij haar opa kwam de wereld aan verhalen voorbij.