Dennis Wiegman Ook dit

Dennis Wiegman

Directeur / Eigenaar

“Wie is die man die op zondag het vlees snijdt?” Deze opmerking is niet voor mij van toepassing. Ik ben namelijk de man die bijna dagelijks thuis het eten voorbereidt. Voor mij betekent het dat ik na een dag (hard) werken heerlijk in de keuken kan ontspannen! Sommige mensen kunnen zich dat wellicht niet voorstellen, maar ik vind het heerlijk. Of ik een keukenprins ben? Dat durf ik niet te zeggen en dat oordeel laat ik graag aan anderen over.

Bij Dot· houd ik me bezig met klantrelaties. Een heerlijke functie waar ik me helemaal in kan uitleven. Actief meedenken en samen oplossingen voor vraagstukken van klanten bedenken. Door mijn vele contacten hoor ik de boeiendste verhalen die we vaak vertalen in mooie artikelen voor ons ondernemersplatform. Daarnaast ben ik een actieve verbinder en zet ik mijn netwerk graag in om anderen te helpen. Hoe? Laten we dit samen bespreken onder het genot van een kop koffie!

Contact

LinkedIn

LinkedIn profiel

Mailen
dennis@dotverbindt.nl
Blog Dennis Wiegman, geluk gehad

Geluk gehad

Toeval bestaat niet. Op het werk zijn we druk bezig met de organisatie van een event rondom cybersecurity en prompt wordt mijn laptop gestolen.

Kees van der Spek, cyberevent

Cyber Security Event Delft

Dot• organiseert op dinsdag 14 november het Cyber Security Event Delft. Dagvoorzitter Kees van der Spek neemt ons mee in de wereld van cybercrime. Bekijk hier het programma en meld je aan.

Dennis geeft tips - hoe bouw en houd je een netwerk?

Hoe bouw en houd je een netwerk?

Hoe houd je in tijden van thuiswerken contact met elkaar? Oftewel: hoe bouw je een waardevol netwerk? Dennis heeft tips