Dot-lancer Andrea Dronk

De vraag naar marketing- en communicatiewerkzaamheden groeit en dus groeit onze flexibele schil ook mee. Sinds dit jaar werken wij samen met een aantal vaste freelancers – onze eigen Dot-lancers.

Dit keer het woord aan Andrea Dronk. Andrea is sinds 2017 al actief voor Delft.business en sinds begin 2022 aangehaakt als vaste Dot-lancer. 

”Mijn naam is Andrea Dronk en ik werk sinds 2017 als freelance tekstschrijver. In datzelfde jaar begon ik met schrijven voor het Delft.business magazine. Inmiddels schrijf ik content voor een aantal opdrachtgevers van Dot• Mijn blijmakers zijn creatieve uitdagingen, inspiratie opdoen in de natuur en reacties van tevreden opdrachtgevers. Ik vertel een verhaal met de teksten die ik schrijf; van blogs en productpagina’s tot websiteteksten en social berichten. Dot• biedt mij kansen en groeimogelijkheden, én ze matchen mij met de juiste opdrachtgevers. 

Naast Dot• werk ik voor een aantal corporates en marketingbureaus waar ik naast zakelijke communicatie ook creatieve en storytelling producties schrijf. Die afwisseling houdt me scherp en biedt uitdaging. Ik kijk altijd verder dan het product of de dienst en vraag door over het waarom en de menselijke kant.”