Doelen en mijlpalen moet je vieren

Vijf jaar geleden startten Dennis, Nannette en Sabine met z’n drieën een avontuur. En wat voor één! Bij Dot• vinden we dat je mijlpalen moet vieren. Dus kwam er een verrassingsmiddag voor het hele Dot-team.  

De middag begon met Sabine die toeterend de straat van ons kantoor inreed met een achtpersoonsbusje. Na een aantal mislukte en uiteindelijk gelukte selfies was het tijd om naar de eerste locatie te gaan. De sfeer zat er meteen goed in! 

Bij Café Du Midi in Delfgauw bestelde iedereen z’n favoriete koffie en…. taart! Bij Dot• zijn we allemaal gek op koffie en zoetigheid, dus er zaten zeven blije koppen aan tafel. Met het team speculeerden we over wat de middag ons ging brengen.  

Hierna was het tijd voor actie. Na een korte wandeling kwamen we aan bij een woonboerderij, waar vaste Delft.business vormgever Micha de Bie ons stond op te wachten. Iedereen riep meteen in koor: ”Jaaaa, een graffiti-workshop.’’ Want naast zijn werk als vormgever, is Micha ook graffitikunstenaar. Hij heeft al vele mooie kunstwerken in Delft mogen maken zoals, de voorgevel van het Hampshire Hotel en de muur langs de Vrijenbanselaan bij DSM.  

Dot team tijdens het uitje, doelen moet je vieren

We startten met een korte uitleg en gingen daarna aan de slag. Eerst oefenden we met het maken lijnen, vierkanten, cirkels en cijfers. Daarna begon het échte werk. In twee teams kregen we de opdracht om een kunstwerk te maken rond het thema: vijf jaar Dot• Dit leverde bij één team de nodige stress op. Uiteindelijk ontstonden er twee totaal verschillende, maar toffe kunstwerken, die inmiddels een mooie plek hebben gekregen op ons kantoor.  

We sloten de dag af met een rit naar Berkel en Rodenrijs om daar heerlijk te eten bij Muller & Co. Helaas was er geen karaoke in het busje, want de verbinding met de Bluetooth werkte niet. Maar dat mocht de pret niet drukken. In het restaurant genoot iedereen van een heerlijke cocktail, lekkere hapjes en elkaars gezelschap. Op hun beurt bezorgden de teamleaden Dennis, Nannette en Sabine ook een verrassing: een lunch op het strand, een van hun favoriete plekken. We proostten met elkaar en haalden herinneringen op van de afgelopen vijf jaar.  

Kortom: een hele geslaagde dag. Op naar de volgende mijlpaal!