Delftse Dino Weken

Delft kleurt Dino! 

De Delftse zomer bestaat uit zon, spektakel, terrassen en… dino’s! De aanleiding is een wel heel bijzondere transfer. Een compleet skelet van een echte Triceratops verhuist van Naturalis naar DOK in OPEN. Deze unieke gelegenheid inspireerde lokale ondernemers en winkeliers om hun aanbod te verrijken met een dino-activiteit. Hieruit groeide de Delftse Dino Weken die plaatsvinden van 5 juli tot en met 10 augustus 2024. 

Aanbod in Delft 

De Triceratops bij DOK Delft maakt deel uit van een groep van vijf, die deze zomer door verschillende bibliotheken en musea in Nederland reist. Delft is een van de steden die zich gelukkig mag prijzen met dit prehistorische pareltje. Het levensgrote skelet staat centraal en meer dan een bezoek waard. Daarnaast is er meer te doen, zien en proeven in de stad. Wat dacht je van een dino-film bij Pathé Delft, een dino-bordspelavond of een dino-biertje van De Koperen Kat?  

Stadsbreed plan 

Met het team van Dot• verzorgen wij de coördinatie en regie van de Delftse Dino Weken. We legden de lijntjes met lokale partijen met de vraag of wij willen aanhaken bij het initiatief. Samen met Delft Marketing en DOK Delft werkten we een communicatieplan uit dat de komende weken wordt uitgerold. Mede dankzij bijdragen van het Ondernemersfonds en de Gemeente Delft ligt er nu een mooi stadsbreed plan, met activiteiten door de hele stad. 

Ook meedoen? 

Heb je een idee voor een activiteit en wil je aanhaken op de Delftse Dino Weken, inclusief de promotie ervan? Stuur dan een mail naar info@dotverbindt.nl en we nemen contact met je op om te bespreken hoe je aan kunt haken, zodat we ook jouw activiteit zichtbaar kunnen maken. Op de website van de Delftse Dino Weken vind je een overzicht van alle activiteiten. Voor jong en oud, voor iedereen die affiniteit heeft met de wereld van dino’s en de tijd waarin ze leefden. Laat je inspireren en doe ook mee!