Cleo Franssen Ook dit

Cleo Franssen

Contentmanager

Treasure hunting is een van mijn hobby’s die ik van huis uit heb meegekregen. Samen met mijn moeder struinde ik alle kringloopwinkels af, op jacht naar de mooiste schatten. Ik houd van de gekke en karakteristieke spullen die je er tegenkomt. Als ik op een echte parel stuit, maakt mijn hart een sprongetje. Naast dat ik het leuk vind om te doen, geef ik spullen ook gewoon graag een tweede leven. Zo heb ik ooit op Marktplaats gratis een vervallen buffetkast opgehaald. Na een grote opknapbeurt en een lik groene verf is dit het pronkstuk van mijn huis geworden. Creatief, eigen en duurzaam.

Op die manier kijk ik ook graag naar mijn werk bij Dot•. Wat ik leuk vind aan mijn functie is dat ik mijn energie, social skills en creativiteit erin kwijt kan. Als je met mij samenwerkt kan je korte lijntjes en eigen initiatief verwachten. Ik houd erg van brainstormen, als ik eenmaal op dreef ben schud ik zo tien ideeën uit m’n mouw. Bij Dot• ondersteun ik klanten met hun social media, nieuwsbrieven, websites en evenementen.

Contact

Mailen
cleo@dotverbindt.nl

Nieuwe medewerker: Andrea Dronk

Begin dit jaar kwam Andrea Dronk bij ons in dienst als Contentmanager. Wie is Andrea en wat gaat ze bij Dot• doen? Dat lees je hier!

Kees van der Spek, cyberevent

Cyber Security Event Delft

Dot• organiseert op dinsdag 14 november het Cyber Security Event Delft. Dagvoorzitter Kees van der Spek neemt ons mee in de wereld van cybercrime. Bekijk hier het programma en meld je aan.

De do’s en don’ts van creatief brainstormen

“Heb je even tijd om te brainstormen?” Regelmatig wordt het woord brainstormen luchtig gebruikt. Ik leg graag uit hoe je meer uit je brainstormsessie haalt.