Cleo Franssen Ook dit

Cleo Franssen

Contentmanager

Treasure hunting is een van mijn hobby’s die ik van huis uit heb meegekregen. Samen met mijn moeder struinde ik alle kringloopwinkels af, op jacht naar de mooiste schatten. Ik houd van de gekke en karakteristieke spullen die je er tegenkomt. Als ik op een echte parel stuit, maakt mijn hart een sprongetje. Naast dat ik het leuk vind om te doen, geef ik spullen ook gewoon graag een tweede leven. Zo heb ik ooit op Marktplaats gratis een vervallen buffetkast opgehaald. Na een grote opknapbeurt en een lik groene verf is dit het pronkstuk van mijn huis geworden. Creatief, eigen en duurzaam.

Op die manier kijk ik ook graag naar mijn werk bij Dot•. Wat ik leuk vind aan mijn functie is dat ik mijn energie, social skills en creativiteit erin kwijt kan. Als je met mij samenwerkt kan je korte lijntjes en eigen initiatief verwachten. Ik houd erg van brainstormen, als ik eenmaal op dreef ben schud ik zo tien ideeën uit m’n mouw. Bij Dot• ondersteun ik klanten met hun social media, nieuwsbrieven, websites en evenementen.

Contact

Mailen
cleo@dotverbindt.nl

Terugblik én praktische tips rondom winkelcriminaliteit

Op dinsdag 18 juni wandelden zo’n 70 ondernemers het WestCord Hotel Delft binnen voor de thema-avond rondom winkelcriminaliteit, die we samen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) organiseerden. Bekijk hier de terugblik voor praktische tips!

Op ontdekking op de Impact Fair

Altijd fijn om een dagje inspiratie op te doen. Dit keer deden we dat op de Impact Fair. Op 4 april gingen we richting de Jaarbeurs voor de speciale B2B-dag.

De do’s en don’ts van creatief brainstormen

“Heb je even tijd om te brainstormen?” Regelmatig wordt het woord brainstormen luchtig gebruikt. Ik leg graag uit hoe je meer uit je brainstormsessie haalt.