Andrea Dronk Ook dit

Andrea Dronk

Teksten schrijven vraagt om inspiratie. Als ik teksten schrijf, wil ik dat het moeiteloos gaat en in flow. Dat betekent niet klakkeloos achter een laptop zitten en naar een scherm staren. Alles begint met een idee, de essentie van een verhaal en degene die het vertelt. De passie in iemands ogen zien, blijft een unieke ervaring. Luisteren, maar ook zeker in de natuur wandelen, het water opzoeken en mij omringen met dieren, zorgt voor die inspiratie. Schrijven is iets natuurlijks en niet te forceren. Dat maakt het ook een kunst ;-)

Als tekstschrijver word ik blij van de verhalen van mensen. Iets verkopen begint tot bij de persoon zelf. Die verhalen wil ik naar buiten brengen. Ik luister tot ver achter de woorden en kan met (door)vragen nog meer tot de kern komen. Storytelling wordt ingezet om de doelgroep van onze klanten mee te nemen op een persoonlijke reis.

Contact

Mailen
andrea@dotverbindt.nl

Nieuwe medewerker: Andrea Dronk

Begin dit jaar kwam Andrea Dronk bij ons in dienst als Contentmanager. Wie is Andrea en wat gaat ze bij Dot• doen? Dat lees je hier!

Dot-lancer Andrea Dronka

Dot-lancer Andrea Dronk

Andrea is sinds 2017 actief voor Delft.business en sinds begin 2022 aangehaakt als vaste Dot-lancer. Zij stelt zichzelf graag voor.