Heleen Platschorre Ook dit

Heleen Platschorre

Communicatieadviseur

Muziek zit in de stiltes tússen de noten. Als leadsaxofoniste speel ik in een bigband. Geweldig, wat een waanzinnig geluid kun je maken met achttien man en vrouw sterk! Bij het spelen merk ik: een muziekstuk gaat pas echt leven als we de noten niet alleen tegelijk beginnen, maar ook op hetzelfde moment eindigen. Dan volgt stilte. Spanning. De muziek gaat swingen en grooven. Je publiek kan niet langer stil blijven zitten en je hebt de volle aandacht.

Bij Dot maak ik content maken voor diverse opdrachtgevers: mooie verhalen om te delen via de website, socials of nieuwsbrieven van klanten. Daarbij vraag ik mezelf steeds af: welk verhaal vertel ik tussen de regels door? Want, zoals muziek meer is dan een serie noten, is een verhaal meer dan het aaneen rijgen van woorden. Door een pakkende kop, een goede quote of een krachtige foto toe te voegen creëer je spanning en trek je de aandacht van de lezer. En ook daarin neem ik graag de lead.

Contact

Mailen
heleen@dotverbindt.nl
Communicatieadviseur Heleen Platschorre

Even voorstellen: Heleen Platschorre

Ons team is uitgebreid: Heleen Platschorre gaat voor ons als communicatieadviseur aan de slag. Wie is Heleen? En wat gaat zij precies bij Dot• doen?

Zo zit dat klantreis, Margot de Graaff

Een klantreis geeft inzicht

Je kunt jouw product of dienst nog zo geweldig vinden, eigenlijk telt maar één vraag: wat hebben jouw klanten eraan? Het advies: maak een klantreis. Daar word je een stuk wijzer van. 

Nieuwe medewerker bij Dot: Margot de Graaff

Nieuwe medewerker: Margot de Graaff

We hebben een senior communicatieadviseur en marketeer: Margot de Graaff. Wie is Margot? En wat gaat zij precies bij Dot doen?