Hanna Beukers Ook dit

Hanna Beukers

Contentmanager

Al vanaf dat ik een klein meisje was, houd ik van sporten, hardlopen en actief bezig zijn. Na mijn zwemlessen ging ik op turnen en Taekwondo. Zo’n vijf keer per week was ik bezig met mijn hobby’s. Met Taekwondo ben ik zelfs Drie-Landen en Nederlands kampioen geworden, ja echt! Sinds een paar jaar ben ik helemaal op de gezonde tour. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te ontwikkelen en sapjes te maken. Ik trommel regelmatig mijn vriend of familie op om mijn recepten te proeven en ik zal eerlijk zijn, ze zijn niet allemaal even lekker haha.

Bij Dot• help ik klanten bij het bedenken en creëren van (video)content voor social media en nieuwsbrieven. Ik vind het interessant om in de huid van de klant te kruipen en samen te kijken waar hun doelgroep van aangaat. Het is voor mij dan ook iedere dag weer een ‘sport’ om de tofste content en captions te bedenken. Vind jij het lastig hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken op social media? Dan drink ik graag een kop koffie met je en kijken we samen naar een passende oplossing!

Contact

Mailen
hanna@dotverbindt.nl
Help ik heb een black-out op social media

Help! Ik heb een social media black-out 

Het is tijd om een nieuwe social media post online te zetten, maar je hebt geen idee wat je moet posten. Hanna geeft je een aantal tips.

Dot team tijdens het uitje, doelen moet je vieren

Doelen en mijlpalen moet je vieren

Vijf jaar geleden startten Dennis, Nannette en Sabine met z’n drieën een avontuur. Het vijfjarig bestaan moest natuurlijk gevierd worden.

Instagram pagina voor bedrijven

Instagram voor je bedrijf: waar begin je?

Instagram is een interessant platform om de persoonlijkheid van je bedrijf naar buiten te brengen. Gebruikers volgen accounts die hen inspireren. Hanna geeft tips.