Hanna Beukers Ook dit

Hanna Beukers

Contentmanager

Al vanaf dat ik een klein meisje was, houd ik van sporten, hardlopen en actief bezig zijn. Na mijn zwemlessen ging ik op turnen en Taekwondo. Zo’n vijf keer per week was ik bezig met mijn hobby’s. Met Taekwondo ben ik zelfs Drie-Landen en Nederlands kampioen geworden, ja echt! Sinds een paar jaar ben ik helemaal op de gezonde tour. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te ontwikkelen en sapjes te maken. Ik trommel regelmatig mijn vriend of familie op om mijn recepten te proeven en ik zal eerlijk zijn, ze zijn niet allemaal even lekker haha.

Bij Dot• help ik klanten bij het bedenken en creëren van (video)content voor social media en nieuwsbrieven. Ik vind het interessant om in de huid van de klant te kruipen en samen te kijken waar hun doelgroep van aangaat. Het is voor mij dan ook iedere dag weer een ‘sport’ om de tofste content en captions te bedenken. Vind jij het lastig hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken op social media? Dan drink ik graag een kop koffie met je en kijken we samen naar een passende oplossing!

Contact

Mailen
hanna@dotverbindt.nl
Maak een podcast - een artikel van Margot de Graaff

Een goed verhaal vertellen?

Nederland luistert massaal naar podcasts. Moet je bedrijf er dan ook een maken? Dat is zeker een goed idee, zolang je je verkooppraat achterwege laat.

Kennissessie politiek & ondernemers

Kennissessie politiek en ondernemers

Als verbinder in de stad en regio brachten wij hen daarom op dinsdag 7 maart, in de hal bij ons op kantoor, samen tijdens een kennissessie! 

Help ik heb een black-out op social media

Help! Ik heb een social media black-out 

Het is tijd om een nieuwe social media post online te zetten, maar je hebt geen idee wat je moet posten. Hanna geeft je een aantal tips.