Hanna Beukers Ook dit

Hanna Beukers

Contentmanager

Al vanaf dat ik een klein meisje was, houd ik van sporten, hardlopen en actief bezig zijn. Na mijn zwemlessen ging ik op turnen en Taekwondo. Zo’n vijf keer per week was ik bezig met mijn hobby’s. Met Taekwondo ben ik zelfs Drie-Landen en Nederlands kampioen geworden, ja echt! Sinds een paar jaar ben ik helemaal op de gezonde tour. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te ontwikkelen en sapjes te maken. Ik trommel regelmatig mijn vriend of familie op om mijn recepten te proeven en ik zal eerlijk zijn, ze zijn niet allemaal even lekker haha.

Bij Dot• help ik klanten bij het bedenken en creëren van (video)content voor social media en nieuwsbrieven. Ik vind het interessant om in de huid van de klant te kruipen en samen te kijken waar hun doelgroep van aangaat. Het is voor mij dan ook iedere dag weer een ‘sport’ om de tofste content en captions te bedenken. Vind jij het lastig hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken op social media? Dan drink ik graag een kop koffie met je en kijken we samen naar een passende oplossing!

Contact

Mailen
hanna@dotverbindt.nl
Cyber Security Event Delft 2023

Terugblik Cyber Security Event Delft

Wat een avond hebben we afgelopen dinsdag met elkaar beleefd. Een ervaringsdeskundige die zijn verhaal deelde, hackers live te werk zien, expertise en kennis die werd gedeeld en uiteraard na afloop ervaringen delen, een drankje drinken en je netwerk uitbreiden. Blader hier door de foto’s* om nogmaals de sfeer te proeven. Of bekijk de aftermovie…

Even voorstellen Ans Meiborg

Nieuwe medewerker: Ans Meiborg

Ons team is uitgebreid. Deze zomer startte Ans Meiborg als senior marketing- en communicatieadviseur. Zij stelt zich graag even aan je voor.

Zo zit dat AI, Demi Wiegman

Online sparringpartner en vraagbaak

Het gebruik van Artificial Intelligence (AI) in marketing en communicatie heeft, bij het juiste gebruik, best wat voordelen voor bedrijven.