Demi Wiegman Ook dit

Demi Wiegman

Communicatiemedewerker

Al van kleins af aan ben ik bezig met het maken van videocontent. Met mijn camera in de hand heb ik al aardig wat SD-kaartjes versleten. Vakantievideo’s, vlogs, sfeerverslagen in het theater of interviews met artiesten; ik krijg er energie van om mensen een kijkje te geven in ‘verschillende werelden’.

Onze Dot· klanten help ik daar ook bij! Denk aan het binden van onze klanten aan nieuwe of bestaande doelgroepen. Dit kan bijvoorbeeld door het bedenken, maken en publiceren van content op verschillende communicatiekanalen. LinkedIn het is platform waar ik stiekem nog het meest enthousiast van word! Dus heb je geen idee wat je ermee aan moet, maar wil je wel het verhaal van jouw organisatie met je stakeholders delen? Wil je online binding met je doelgroep realiseren? Klop dan zeker bij mij aan, want ik help je graag die stap verder!

Contact

Mailen
demi@dotverbindt.nl
In één oogopslag jouw online marketing resultaat bekijken

Online marketing resultaat bekijken

Je zet verschillende online marketingmiddelen voor je bedrijf in om zichtbaarheid te creëren. Maar hoe weet je nu wat het resultaat is?

Hoe zet je videocontent in?

Hoe zet je videocontent in?

Demi heeft zich verdiept in de inzet van videocontent voor bedrijven op social media. Hoe doe je dat op een slimme manier?