Anne Louïse van den Dool Ook dit

Anne Louïse van den Dool

Sinds ik kan schrijven, schrijf ik. Ik weet nog goed hoe ik op de basisschool tijdens de schrijflessen steeds weer een nieuw schriftje moest halen, omdat ik het oude exemplaar alweer had volgepend. Toen was ik al verliefd op de werelden die je kunt verzinnen, de creatieve fratsen die je kunt uithalen met zelfverzonnen woorden en bijzondere zinsconstructies, hoe je mensen met dubbelzinnigheden op het verkeerde been kunt zetten.

Tegenwoordig zet ik die liefde voor taal in voor culturele en maatschappelijke organisaties door het hele land. Ik creëer interviews en webteksten, socialposts en slogans. Ook bij Dot· houd ik me bezig met tekst. Ik word blij van perfecte teksten, die tegelijkertijd het juiste gevoel bij de lezer oproepen. Ik hoop dat klanten van Dot· mijn passie voor taal kunnen voelen in het resultaat dat ik oplever. De variatie aan klanten die Dot· mag bedienen, maakt het werk zo leuk.

Contact

Mailen
anne@dotverbindt.nl
Dot-lancer Anne-Louïse van den Dool

Dot-lancer Anne Louïse van den Dool

Anne Louïse schrijft teksten in alle soorten en maten: voor website, magazines als Delft.business, musea en culturele instellingen. Van haar hand verschenen twee romans en in 2022 kwam haar poëziebundel uit. Heerlijk om zo iemand in je team te hebben!